Sjuk och inget varmvatten!

Idag är det synd om mig!! Har åkt på världens jävligaste halsont. Kan typ inte andas, och ännu mindre prata! Jag orkar inte!!! Dessutom, som om det inte kunde bli värre, så gick varmvattenberedaren sönder igår så vi har inget varmvatten förrän imorn igen. Ska åka o köpa en ny idag men den blir installerad imorn. Vem fan orkar duscha i kallvatten denna kalla årstid?? Och när man är sjuk också.
Nej, jag ska gå till mamma o duscha snart. Kallvatten är inte riktigt min grej.
Idag är det 10 år sedan olyckan, så kl 18 kommer jag befinna mig i styrstad kyrka för minnesgudstjänst. Det kommer nog bli väldigt mkt folk!

Gårdagen spenderades med Camilla först, säga hej då o krama om henne o hennes underbara ungar =)
Sen en sväng till Sandra på hennes jobb och kvällen spenderades hos Linnea tillsammans med Sofie, drack vin o åt lite gott! Mycket trevligt!!

Hej hopp!




Sötaste ungarna Hugo & Casper

Kommer sakna dig min älskade vän.....

Snö!!

Äntligen snöööööö!!! Kom ju stora flingor igår från himlen =)
Men tillsammans med snön kom även plusgraderna så det försvinner väl om ett par dagar som vanligt.
Jag är såååå avundsjuk när jag ser dina bilder Carina på hur mkt snö ni har hos er!!
Ge mig det nu tack!
Helgen va bra, hade fest med jobbet på grand, vi hyrde en lokal där o så åt vi o drack en massa och lekte lekar o lite annat sånt....kvällen slutade inte med utgång för en gång skull, gick hem straxt efter 12 när det börja gå lite över styr.
Puss S


Utan klänning

Klänningen som jag ville haaaaaaaaaaaaaaa fanns inte här i stan...o jag vet, det skulle va så enkelt att bara ringa Lottie o be henne köpa den lr lägga undan den i Lkpg så jag kan hämta den imorn lr lördag....men fan alltså, min plånbok ekar på nåt sätt som den aldrig gjort förut. O så måste jag verkligen hålla i pengarna o bara köpa det jag måste.
Dvs: Jag måste ha pengar till alkohol!
Haha nerå, men jag måste faktiskt köpa 1 flaska vin tills lördag så jag har nåt till förfesten som kommer att hållas hemma hos Niklas.
Dessutom måste jag köpa en almanacka....jag får ärligt talat lite panik över att inte ha en. Folk som vill planera in saker o ting här framöver.....jag vet inte om jag kan, hur jag jobbar lr nånting. Så måste köpa det imorn när jag ska ner på stan.
Och även ett par strumpbyxor (eftersom det är jättenödvändigt?) så då kan jag faktiskt inte köpa någon klänning.
Nog pratat om det.
Har ikväll varit på minneskonstert med Ida o sötaste Nelli. 10 år sen grabbarna gick bort...fattar inte att tiden går så snabbt! Det va trevligt, men det va många yngre där....inte så många i ens egen ålder, va många som fattades. Men så är det ju tyvärr nu, många som inte bor kvar, som har jobb lr plugg o inte kan komma.
Nästa vecka är det i kyrkan, på årsdagen, det kommer nog bli mkt folk då med!
Bjuder på några bilder från Sydney också. Operahuset, Harbour bridge och Bondi Beach där vi förövrigt bodde.
Är inte så förtjust i storstäder annars men jag älskar Sydney!

Puss S







Åhhh vad jag längtar tillbaka!!

5 dagar i Svedala....

Ja då har man varit hemma i 5 dagar....jag har fortfarande svårt att vänja mig vid den här kylan!! Försöker verkligen att vänja mig o tycka att det är lite skönt iaf...Men det är det inte!!! Jag är åtminstonde glad över att det är snö på backen (väldigt lite men ändå) Och en liten fågel viskade i mitt öra att det ska bli varmare till helgen o sen att våren ska börja komma, vilket skulle vara mysigt!
Sitter hemma nu och lyssnar på julmusik haha. Missa ju hela julen och allt vad det innebär så får ta igen det lite nu. Ikväll ska jag på glöggkväll hos Sofie med Tessan. Det kommer bli såååå mysigt, men förmodligen inte samma känsla som man skulle haft vid jul där.
Under julen var vi i Malaysia, på Langkawi så jag ska absolut inte gnälla över nåt, vi hade det UNDERBART!!
Stan nästa.....köpa glögg, o hämta ut mina p-piller, har bara 1 piller kvar....barnmorskan blev lagom glad när jag ringde i måndags o sa de haha.
Ska se om Gina har en klänning här som jag vill ha....hitta den i Lkpg igår när jag va o träffa Lottie. Vill ha den till lördag när vi ska ha fest med jobbet. Egentligen hoppas jag att den inte finns här för jag har inte råd egentligen haha. Men är så trött på mina kläder o hur kul är det o ha samma kläder som i höstas??! Nej tack.

/S

Home again!

Hej på er!!
Japp, nu är jag tillbaka i kylan igen. Flygresan va såååå långtråkig!
Men men...idag ska jag till Niklas o hämta min vinterjacka som  min smarta pappa har lämnat dar i en av mina föyttkartonger. Min mobilladdare ligger även i en kartong där o jag har inga batterier på mobilen!!
Uppdaterar mera en annan dag och lägger upp bilder.
Puss

Sydney!

Jepp, ar i Sydney nu...aterkommer till Sverige inom 2 veckor.
Puss

RSS 2.0