Ingen glad överaskning...

...väntade mig när jag kom till jobbet igår. Va på jätte bra humör när jag kom o allt så men så tydligen har vi fått nytt schema. Ursäkte språket men vilket jävla fitt schema. Det förstörde hela min dag och hela dagen idag också o säkert imorn med (bra inställning) O så fick jag höra lite andra grejer som har hänt under tiden jag varit borta också som jag förundras över. Blir så förbannad när folk har en position på ett jobb o är så fruktansvärt inkompetent. Det är just det som är grejen. Ända sen vi fick ny kassaledare har det bara gått utför!! Och INGEN är nöjd med henne heller....är det nåt som är fel då lr??  Ska man inte som kassaledare kunna ta kritik o ha en diskution utan att hon går sin väg?? Lr är det bara jag som är knäpp?? Trött blir jag på skiten iaf...men men, har fixat så vi ska ha möte på tisdag morgon och diskutera det här allihopa för så här kan det inte fortsätta. Då går jag hellre hemma på a-kassa....tyvärr!
Så där...nu har jag fått klaga lite här också....trevlig kväll!


Tre dagars ledighet..

..Är nu över. Men kan nog stå ut i tre dagar nu o sen bara jobba två dagar nästa vecka =) Ser verkligen framemot det!! Har inte gjort allt för mkt dessa dagar faktiskt. Idag har jag varit o handlat med Tess o Sandra kusin...maxi o willys blev det. Så nu har man mat för ett tag framöver.
Så har jag tvättat...vilket är jävligt trist men det måste göras det med. O när jag gjort klart det så har jag o Tessan varit hos Sandra. Jag har färgat mitt hår lite...lr det är nu lite slingor i. Ska göra en gång till nån dag nästa vecka. Tog bara halva färgen.
Nu har iaf snön börjat töa bort. Är plusgrader o sol på dagarna nu så det är rätt skönt.Vill ha vår nu!
Förresten så va jag hos Sofie igår o gjorde klart inbjudningskorten till deras bröllopp. Skönt att de äntligen kommit iväg! Så nu ser jag fram emot ett härligt bröllopp i sommar!
Nu blir det strykning av rena kläder o sen sängen!!
Natti Natti.


Hej mitt vinterland!

Ja ja ja...det är JÄTTE mysigt med snö o allt sånt...men INTE i slutet på mars. Det hade varit så underbart om denna snö hade kommit i december!! Men nu vill jag inte ha den. Va i Linköping idag med pappa, och där va det hur fint väder som helst. Soligt o varmt så man kunde stå i solen o tycka det va varmt! Här kommer bilder...
Innan vi åkte:






I bilen på väg dit:


Och så i Linköping...


Är det inte sjukt??



Lite bilder från helgen då...Fredagen va jag o Sandra på otten för att göra Tess lite sällskap. Träffade dock på min kära lilla bror som började handla dricka...behöver jag säga mer?? =)


Lördagen va lugnt, åt påskmat hos mamma på dagen o hemma på kvällen. Jobbade söndagen nämligen...(som om det hindrat mig förut) men ändå...
O så söndag blev det visst otten igen, fast jag jobbade måndagen (Sa juh att jag inte är helt omöjlig)
Var då hemma hos Sofie...


Diggar inte Jeffs frisyr riktigt haha!!

Idag har jag varit på stan o handlat lite...ett par shorts o en topp...känns juh väldigt inspirerande o handla sommarkläder nu haha!!
Och så köpte jag säsong 1 av One Tree Hill....va rea på den nu. 199 kr mot annars 599 kr. Värsta fyndet tyckte jag =) SÅ blir väl att glo lite på det ikväll för det är inte ett skit på tv. Förresten så ska Las Vegas börja igen...men en lördag kväll kl 20?? Dom kommer garanterat att tappa tittare....tråkigt!
Tessan kommer ev hit också men inte så troligt när vädret är som det är. Jag vill inte heller gå utanför dörren nåt med idag.
Imorn ska jag o Sofie fortsätta med hennes inbjudingskort till bröllopet, de måste bli klara imorn så vi kan lägga på dom. Men innan vi börjar ska vi äta lunch på stan =) Mysigt mysigt...
Nu ska jag betala mina räkningar för den här månaden...sista månaden jag betalar hyra här...sen flyttar jag!!

Roligt värre

Satt inne o läste på tjuvlyssnat.se o fick syn på den här konversationen som lika gärna hade kunnat vara ett samtal mellan mig o Tessan haha

Klockan är runt 02,30. Två tjejer ~20 står och snackar i en hotellkorridor. De verkar smått berusade.
Tjej 1: Fan jag hånglade med värsta fula killen nyss. Jag får fan redan ångest.
Tjej 2: Hur fan kunde du?
Tjej 1: Men jag tyckte synd om honom för han var så ful.
Tjej 2: Du, det är ingen jävla välgörenhet vi sysslar med!!



Även den här tyckte jag va rolig. Karlar ska fan inte ut o shoppa ensamna...

Ett äldre par står och kollar på kalsonger till gubben.
Tanten: Nej, dom är ju alldeles för stora...
Gubben mumlar något ohörbart.
Tanten: Hängslen? På kalsonger? Fattar du nu varför du inte får gå och handla själv?!

Okej okej okej...

Nu har jag lärt mig hur det va med jesus o allt. Tessan blev lite irriterad över att jag faktiskt inte visste haha =) Tack gumman. Så här va det: Han dog på långfredagen. Och återuppstod på annandag påsk. Då har jag fattat det rätt va??
Kylan har kommit nu också...är minusgrader ute så jag ska nog inte sätta min fot utanför dörren något mer idag. Igår skulle jag o Sandra gå ut....ta det lugnt bestämde vi. Lugn?? vad fan är det undrar jag för inte va det de igår iaf. Va väl okej när vi gick in o så men så träffar man på brorsan som börjar handla....hur mkt han spenderade behöver vi inte nämna här haha...så det va rätt illa. Sen hade vi sällskap hem till mig o han fick sova över på min sköna soffa.
Idag har jag varit hemma hos mamma o ätit påskmat, det va gott. Pappa fick hämta upp oss för att min bilnyckel är jävligt borta. Gjorde den förfärliga upptäckten när vi skulle gå till bilen. Suck suck suck....alltså jag har säkert lagt den på något jätte smart ställe som jag skulle komma ihåg idag men jag gör verkligen inte det. Men har iaf fått extra nyckeln som pappa hade. Så får väl de om den kommer fram...hoppas på det bästa.
Ikväll blir det hemma kväll...är lite småsugen på utgång men ska jobba imorn o det är jobbigt att gå upp på morgonen även om man inte druckit så mkt. O så vet vi ju som sagt hur det kan sluta när man säger att man ska ta det lugnt. Men kul hade vi iaf =) Det gäller att passa på att leva så länge man kan innan man börjar skaffa familj o skit!
I år har jag fått 2 påskägg. Ett från jobbet och ett från mamma, tack snälla!
Ha fortsatt trevlig påskhelg!
Puss, love u

Whyyyyyyyyyyyyy?????

Glömde juh skriva i förra inlägget det jag va mest förbannad på!
SNÖN!
What??Vad händer?? Va juh så skönt med den här vårsolen vi fick nosa lite på o sen bara försvann den. Why why why????? Va ett jävla oväder i måndags när det snöa som bara den. Kul att vi har skickat tillbaka alla snöskyfflar på jobbet och ställt fram alla grillar, vilket skämt.
Och imorse va jag tvungen att skrapa rutorna på bilen!! Trodde att den tiden verkligen va förbi men icke.
Vintern 2007/2008 är hääääär!! (Något försenat)
Du är inte uppskattad av många så hoppas det blir en kort visit!

389732-36

Påskhelg!

Yes, nu har påskhelgen inletts...skärtorsdag är det idag och då kommer alla små påskkärringar o gubbar och imorn är det lååångfredag. Är inte så inne på religion o sånt så vet egentligen inte vad som hände den dagen. På lördag är det påskdagen och då minsann får man påskägg =) Om man har någon snäll som ger ett. Jag har själv fått ett idag ( 2 dagar för tidigt) från jobbet. Var jag o Susanne som va o shoppa till alla så vi fick välja godis så det blev mumsigt =)
Alltså jag tänkte på en grej nu när jag skrev om det här med religion...jag vet fan inte vad som hände. Dog han? Återuppstod han? lr vad hände liksom....fan så dålig jag känner mig haha. Det enda jag vet om påsken är att man får ägg, äta god mat som är samma som julmaten och att det kommer ungar o tigger godis (Som jag också har gjort en gång i tiden för länge länge sedan). Tragiskt att man har noll koll verkligen!

Jag hade hoppats på att få min klänning den här veckan men den har inte dykt upp o imorn är det juh röd dag så då kommer den juh inte heller . Fan. Blir juh mitten på nästa vecka isf. Annars blir jag ARG!

Vad ska jag göra påskhelgen då?? JO, jag ska jobba...alla dagar utom lördag. Va egentligen ledig söndag också men Helen ville va ledig så tog den....behöver pengarna så....o imorn o måndag är det som söndag också så det känns rätt bra faktiskt. Då har vi öppet mellan 11-17 bara så det blir inte så långa dagar heller. Lördagen ska jag spendera hos mamma o äta påskmat o så. Det ska bli gott!! O på söndag efter jobbet ska jag till min faster som också ska bjuda på mat. Mums!

Idag va Camilla inne o hälsade på mig =) Alltid lika trevligt att se dej lovely!! Men så ska du juh flytta ifrån oss här i Norrköping och ta erat pick o pack o flytta till Åland....Åland liksom haha vad gör man där?????
Nerå är glad över att du tycker att det känns bra iaf. Hoppas att ni o barnen kommer att trivas!
Jag kommer o hälsar på, räkna med det!! Du slipper mig inte!!!

Nu väntar duschen på mig....

xoxo


De

här två klänningarna blir mina snart också.....jag har verkligen kommit in i någon "klänning"-period. Men fint till sommaren!!


Nätshopping

Har nu beställt en sommarklänning =) Är lite skeptisk till att handla på nätet då jag ofta vill prova o så innan jag handlar...men gjorde en chansning nu, så får väl skicka tillbaka den annars. Här kommer en bild...
image33

Så får den väl nästa vecka någon gång. Kul att jag fick nåt handlat idag iaf =)
Va på stan med Carro idag. Först åt vi lunch på paus, gott gott. Sen gick vi typ 2 timmar på stan. Och hur sugen blir man inte på att handla massa vårkläder o skor o grejer!!?? Att det ska va så lång tid till lön....
Var iaf kul att ses Carro....är inte varje dag ;) få försöka lite oftare...svårt när man jobbar o inte får ihop det bara. Är väl det som är problemet (och att man är lite lat kom vi fram till) Love u babe...

I förrgår åt jag nog min sista semla för i år. Ja, för i år.....man äter juh inte semla resten av året. Vet föresten inte ens om det finns året om. Köpte iaf hos bagaren här nedanför. Blev faktiskt lite besviken, han som gör så gott bröd o den annars. Men det va en stor marsipanklump i mitten som va formad typ som en cylinder liksom..lite svårt att förklara men jag tyckte inte om det!!
Så för att komma över mitt missnöje så bakade jag chokladbollar!! Gud så gott...har fan inte gjort det på år o dar känns det som. Men dom är slut (nästan) har 3 st kvar som kommer att må gott i min mage efter kvällen. Och så har jag sagt i typ en vecka nu att jag ska göra citronmuffins....citronen har typ blivit gammal men är juh skalet man änvänder så kanske går ändå.
Skulle kunna göra idag, men nu skyller jag på att jag ska till Tess, där även Sofie och Sandra befinner sig. Vi ska se på en pinsam film från våran avslutningsfest i nian. 8 år sen, men pinsamt värre!!

Helgen ser jag fram emot efterdsom jag jobbar....love it...or NOT!
Fanhelvetesjävlaskit.
Tycker att de lediga helgerna går alldeles för fort!
Jag ser fram emot min semester i sommar....dagarna är räknade!

xoxo


Dags för lite bilder....

Nu har jag tänkt (Och sagt några gånger) att jag ska lägga upp lite bilder..så gör det nu...


Börjar med lite bilder från helgen i Linköping med Hanna o Lottie


Sötaste =)


Lite bilder från helgen...fredagen va jag på fest hos Sofie:


Där ser ni min nya frisyr också på första bilden =)


Lördagen spenderades hos Linnea o Janne med melodifestival och singstar!



O så två bilder på mitt söta kusinbarn Gotte...från hans dop:





Nu ska jag tillbaka till Gossip Girl!

xoxo

Californiacation...

Dags för det ikväll igen...lite synd är det är det är så sent bara.


image17

Beach 2008

Ja den kommer juh snart....vill ha ny bikini....Va inte den här hur söt som helst lr?? Funderar starkt på att beställa den....underdelen va dock inte så kul...en kjol typ med blommor o skit på. men kanske funkar med en enfärgad underdel....


389732-15

Sol ute betyder inte värme!

Nej det gör det verkligen inte....idag blåste det (som alla andra dagar också hatar blåst!)
MEN (det finns alltid ett men) det va skönt där det va lä....så lite har jag njutit iaf =)
Idag har min lägenhet varit o inspekteras...jag har haft visning. Va dock inte hemma utan strosade omkring på stan och fördrev tiden. Skulle själv kolla på en lägenhet vid 13 idag men det va någon som hade tagit den imorse tyvärr. Hade verkligen hoppasts på den här, vet att det är hög standard i de lägenheterna också så det va väldigt synd...men han tog mitt nummer och skulle ringa om det blev något ledigt.
Mitt hår har åkt av nu...okej, jag vet vissa av er tyckte inte att det va så mtk kortare men det va det faktiskt. Syns juh inte hur långt det egentligen är när man jämt o ständigt går med tofs. Skönt är det iaf.
I måndags va jag o beställde glasögon, är dags för det nu....ögonen måste få vila från linserna ibland. Så nästa vecka på måndag finns dom nog i butik så jag kan hämta dom. Ett par Efva Attling blev det, silvriga bågar. Kanske lägger upp bilder, får se =)
Kvällen spenderas hos Sandra med Grey´s, fråga Olle o tacos...fin fint!
Take care!

Lite bilder från den där dagen i ågelsjön som jag skrev om för några inlägg sen....



RSS 2.0