Desperate Housewives!

Jag blir så trött på DH.....det är bara för utdraget hela tiden! Så fort någonting är konstigt lr mystiskt med någon så tar det hur länge som helst innan man får reda på vad det är. Som Eddies man nu tex, någonting är det ju med Mike som han inte gillar....Mike har väl förmodligen gjort nåt, men gud vet vad. Så tar det typ en hel jävla säsong innan man får reda på vad det är....o så fyller dom resten med programmet med skit....typ. Jag blir så trött!
Snart slutar jag titta på skiten!


Det var på tiden!

Ja det var verkligen på tiden att du ringde älskade vän =)
Väntade o väntade hela måndagen på samtal...men det kom inget samtal, dessutom är min mobil lite cp så det går inte att svara ibland så det oroade mig också.
Sen äntligen i tisdagskväll kom det efterlängtade samtalet.....en halvtimmes pratande blev det ändå....Och nästa helg, lördagen 2 maj ska jag åka o hälsa på dig. Hembakat fika är lovat, så det ska bli!
Dagarna är räknade!






Love
/S


Onsdag kväll...

Har egentligen inte någon aning om vad jag ska fylla ut det här blogginlägget. Men skriver lite här bara för att jag vet att C´s pappa kommer att skriva ut bloggen på papper tills han ska besöka henne på söndag lr vilken dag det nu var.
Så då ska hon väl ändå få lite att läsa, lr? Klart hon ska få det =)
Hmm...har jag nåt skvaller då??Nej jag tror fan inte det alltså....inte vad jag kan komma på. Men klockan är mkt och det innebär oftast att min hjärna inte fungerar helt ut....kommer jag på nåt så jag ska informera dig om det när du RINGER!!! (Om du någon gång kan göra det...vet att din pappa redan skällt på dig så jag gör det också!! Och vad hände med mitt brev?)
Ähh jag lägger ut lite bilder istället så du ser hur vi ser ut eftersom man förändras såååå mkt på 2 månader! Haha


Party party.....i dimman!

What to say, what to doooooo???

Jag ska nog bli lite ljus igen....vad tror du om det?
(Det skulle inte förvåna mig om bilden är svartvit så du inte ser..men du kanske kommer ihåg?)


Jaha det blev ett helt inlägg endast för dig =)
Under skrivandets stund kom jag på nåt som du kanske vill veta....Pappa drar iväg till kosovo mellan september och april för att jobba vilket innebär för mig att jag kommer ha huset för mig själv i 7 månader...lr vad det blir...sköööönt!!
Synd att du inte är hemma så vi kunde ha mysiga vinkvällar tillsammans. Det får helt enkelt vänta!
Saknar dig mitt hjärtegull....
LOVE LOVE LOVE!!!

/S

Vad ska man säga?




Tagen från www.tjuvtittat.se

Glad Påsk!

Idag är det påskafton och jag är ledig dagen till ära. Egentligen ska jag vara på jobbet så här dags men har bytt så jag jobbar nästa lördag istället. Dagen kommer att spenderas hos min faster där det ska ätas gott...och kanske lite dricka =) Mina muffins kommer vara där....dom blev inte så fina som på bilden men rätt fina ändå!

I torsdags fyllde min älskade vän Therese år, då var vi på bio och såg denna film:





Den va riktigt bra faktiskt. Har inte läst den otroligt tjocka boken men det behövdes inte. (Jag kommer inte att läsa boken nu i efterhand heller)


Hon fick även detta armband


"Angel blessing. May your days all be blessed with the presence of an angel watching over you"



Ha en underbar helg!

Love
/S

Baka!

Idag är jag ledig, och jag känner för att baka! Det var ju så länge sen och så skulle det väl kanske passa bra nu till påsk o allt. Är lite sugen på att göra cupcakes och dekorera dom lite fint =) Ska nog få bli ett projekt idag om jag hinner med det. Se om det finns något roligt att dekorera med på ica!

Tror ni att jag kan få de så här fina?



Det här är mitt resultat av påskriset jag gjorde i veckan....fiiiiiiiiiiiiiiiiiint va? Med massa olika färger =)



Love
/S

Jag har gjort det igen!

Har varit inne på tjuvlyssnat.se igen, det är ju bara för roligt.
Detta hittade jag och kom då att tänka på Hanna&Lottie...
Några kommentarer?? haha

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

-------------------------------

Helgen i Lkpg var hur mysig som helst....vi åt gott o drack gott. Dock lyckades ingen av oss blir så där riktigt full som man ibland vill....haha. Vi drack o drack o drack (Dock va det rätt mkt kvar i din box Hanna) men ingenting hände haha.
Vi såg på film -Twilight (den omnämda filmen ovan) och sen gick vi till Harrys.....i typ en halv timme. Sen gick vi hem o sov. Men det är ju alltid trevligt att umgås med sina nära o kära och dagen efter var det skönt att inte vara bakfull! Jag o Lottie gjorde en tårta till hennes karl (vet inte hur han stavar, därför skriver jag karl) Han fyllde år och var på väg hem från sälen. Hur tårtan sen smakade fick jag aldrig reda på men den såg jävligt god ut iaf.

Idag har jag varit o gått 3,5 km i vrinneviskogen med pappa på morgonen, det var hur skönt som helst! Man måste ju passa på när solen o värmen är här, tydligen ska det bli dåligt i 2 dagar nu så....men man vet ju aldrig med vädermonstret. Börjar jobba kl 14 idag och slutar 19.15, äntligen har vi börjat stänga 19 istället för 20, det är guld värt!!! Skönt nu till sommaren också.


Love love love
/S

Snart är helgen här!

Och den kommer att spenderas i Linköping, hemma hos Lottie. Anländer någon gång under dagen på lördag. Återresa sker på söndag någon gång på dagen när jag känner att jag kan köra.
Jag, Hanna och Lottie ska göra lite mat, äta maten och drickan ska flöda som aldrig förr!
Vi ska även prata resor, jobb (alltid), skvallra och prata om mycket hemliga grejer.
Det kommer med andra ord att bli en toppenhelg!




RSS 2.0