Tips!

I lördags så var jag o Fredrik i Bromma Blocks (I det centrumet som jag jobbar i) för att handla lite grejer till mig. Bla så var jag ute efter nytt smink och har länge tänkt att jag ska köpa i.d smink så jag var inne på Åhléns och där var det en tjej som var från i.d som hjälpte mig och var jätte bra så det slutade med att jag köpte ett startkit med både foundations, solpuder, concealer och penslar i. Och måste säga att jag är väldigt nöjd med det!! Jag hatar att ha massa fpundations och annat skit som känns som en mask på ansiktet men den känslan får man verkligen inte av det här!
Det här var det som följde med plus en concealer och minus primern.
995 kr på Åhléns, dyrt men värt!!
Sen blev det även ett nytt torrshampo..jag har haft Lee Staffords förut (en rosa burk) men inte varit helt nöjd så nu köpte jag denna från Toni&Guy och den är sååååå mycket bättre!!
125 kr Åhléns

1 oktober!

Vi har redan kommit till oktober...hur sjukt är inte det?? Det känns inte så länge sen man gick i en sommarklänning en varm sommarkväll med ett glas rosé i handen...den känslan får man ha kvar tills våren kommer nästa gång!
Som alltid så kommer ett bakslag med hösten- förkyldning, hosta och ont i halsen. Fredrik åkte på det förra veckan och när han hade blivit av med det värsta så åkte jag så klart på det i tisdags! Suck suck suck!
Det är tur att jag har min fantastiska pojkvän, vänner och arbetskompisar som lyser upp tillvaron! Alla fantastiska människor som jag har omkring mig på jobbet gör det sjukt kul att åka dit varje gång. Idag jobbar jag kortpass 15.30-20.10 och sen har jag tagit ledigt i helgen för den ska spenderas i Linköping. Åker imorn förmiddag till Lottie, Enrique och Emilio för att umgås o mysa! Och på söndag är det dags att döpa Emilio.
Nästa helg kommer älskade Tessan hit till mig, det kommer bli helt fantastiskt!!! Då hoppas jag att min förkyldning är borta så vi kan gå ut o göra Stockholm!! =)
Love Love Love

RSS 2.0