Nya skor!

Jag är i stort behov av nya skor nu när öppningen närmar sig. Inte bara därför egentligen, men förut har jag alltid haft jobbskor så då har man mest gått i dom och inte behövt så många andra.
Köpte ett par i fredags när Fredrik och jag var på shoppingrunda inne i stan men jag känner mig inte helt nöjd med dom så tänkte lämna tillbaka dom och köpa några andra. Dessa två är heta kandidater så dom ska jag åka o titta på ikväll lr imorgon.
Båda kommer från Scorett och kostar 699 kr respektive 1399 kr.

Jag är så dålig på uppdatering!

Enligt Carro så är en bra blogg en sån som uppdateras 3 ggr dagligen. Det gör inte jag.
Jag har inte gjort det tidigare, inte nu och kanske aldrig. Men nu ska jag försöka bli lite bättre.
Ska inhandla en iphone4 så jag kan blogga från den. Och nu när jag har bytt jobb så kommer det kanske dyka upp lite "dagens" och lite inspirationsbilder...från MQ då så klart!
Men allt det ska jag göra när jag fått min telefon så ni får vänta lite =)
I helgen så var vi i Norrköping när lilla Maja skulle döpas. Världens finaste var hon, så söt så!
Jag saknar väldigt mkt att få mysa med henne. När jag fortfarande bodde i Norrköping så var jag hos henne minst en gång i veckan. Oftast för att titta på Desperate lr Grey´s. Sen flyttade jag till Stockholm och då upphörde detta så klart vilket är väldigt trist! Så man får ta vara på stunderna när man är hemma.
Träffade även min fina vän Carro och så klart Fanny som har fått en liten Alma. Så henne fick jag mysa med också! Så liten o söt!! Detta är så klart också något som jag saknar när jag bor här uppe. Att inte kunna umgås med mina vänner på samma sätt och nu när Alma har kommit får jag inte se henne "växa upp" på samma sätt som jag hade fått om jag bott kvar.
Men jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit och speciellt inte nu när jag har det här fantastiska jobbet med världens mest fantastiska människor som arbetskamrater...jag har haft tur och jag är väldigt lycklig för det!

RSS 2.0