Simning och rån

Idag har jag varit på badet och invigt mitt nya årskort där =) Efter mkt om och men löste det sig till slut med det. Va där med Sandra och simmade 1 km....det låter inte så långt men det blir jobbigt efter ett tag...vi lekte lite i ävenyrsbadet också när vi tog en paus efter 500 meter....det va småbarn...och vi haha men kul va det. Back on friday!



Sen åkte jag o Tess o handlade lite på maxi o blomsterlandet. Jag ska inhandla pallkragar och göra ett litet trädgårdsland på uteplatsen, det kommer bli sååå fint! Det ska handlas på torsdag. Idag va det inte direkt "trädgårdsväder" då det har regnat och helt plötsligt började det hagla också. Är det sommaren som har kommit lr?
Sen på vägen hem åkte jag förbi hageby centrum o handlade träningskläder....har inte något som liknar träningskläder på långa vägar så det va lika bra att handla det om jag får för mig att träna på badet också haha.
Köpte bla det här linnet....


Och sen ett par byxor och en top att ha under...nu är det bara skor som fattas.
Det kostar att ligga på top, suck!

Idag har det även varit värdetransportrån i hageby centrum. Det hade öppnat igen när jag va där men hade tydligen varit avspärrat. Flyktbilen hitta dom här borta i närheten av våran parkering...och inte verka det som att de fick med sig några pengar heller, dom tappa dom på vägen haha vilka klantar!

Nu ska jag fortsätta glo på fula Betty

Love
/S

Här bor hon!

Glömde lägga ut bilder på hur det ser ut där, är rätt fint faktiskt!


I den här byggnaden håller dom till, detta är alltså Båtshagen




Och här är alltså stora Hinseberg, under ombyggnad på bilden och där uppe till vänster ser ni Båtshagen

Besök på Båtshagen!

Igår, lördag åkte jag på en liten roadtrip norr ut upp till Frövi.
Målet var Båtshagen, att hälsa på Camilla =)
Resan tog runt 2 timmar, och väl framme så fikade vi i solen o hade det mysigt!
Jag hade bakat muffins dagen till ära vilket uppskattades av den intagne.
Jätte fint väder som tur var men kunde inte röra oss så långt ifrån byggnaden så vi satt på gräset och va inne på rummet.
Mobilen tog dom så fort jag kom in men kameran jag hade i väskan tog dom inte så jag lyckades ta lite bättre bilder än vad pappan lyckades göra med smusslande av mobilen för ett tag sen....här kommer ett urval.






Mössan ni ser på bilden är ett av Camillas resultat av hennes stickande =)

Eftersom man inte får ha kamera med sig så va vi tvugna att ta inne på rummet....och så här brun blir man om men lever på Båtshagen.....ge mig den solbrännan.....nu tack!
 
Det va hur kul som helst att ses iaf....förhoppningsvis hinner jag inte komma o hälsa på nån mer gång....den som lever får se. Annars får vi boka in nåt snart igen.
Love Love Love




Igår var jag på trådgårn på kvällen.....fick ett samtal så det blev lite spontant där vid 23 tiden. Va bara o sätta sig på cykeln o trampa ner till stan....slutade på palace, va rätt trevligt där också och sen cyklade jag med bror hem.
Och idag har jag varit i vrinneviskogen och gått 3,5an med pappsen.....o resterande timmar idag ska nog bara spenderas i soffan framför tv:n. Godis kanske man skulle gå o köpa...

Love/S

RSS 2.0