Uppdatering fran Bangkok!

befinner mig i Bangkok nu, pa fredag natt aker vi me nattbuss till laos.
Uppdaterar mer pa resedagboken sa kolla dar istallet.
Mitt anvandarnamn ar Soofie85

Puss

Ett sista inlägg

Bara för att hålla mig sysselsatt så skriver jag ett till nu =)
Känns lagom onödigt att lägga sig för att vakna till om en timme o va ännu mera trött!!
Nu tror jag att jag har allt med mig..är juh jämt så här att man tror man har glömt massa saker...men passet är med iaf och kort, leg och pengar....biljetterna får vi på arlanda....
Gahh....snart snart åker vi....fattar inte att den här dagen redan har kommit...så sjukt!!
Måste gå o kolla packningen en sista gång till.....haha.
Puss

Sista dagen....

Sista dagen nu som jag är i Sverige på 4 månader...typ.
Håller på att packa o greja...det är såååååååååå tråkigt!!
Blä...men skönt när det är klart sen =)
Kommer sakna er alla massor....o så blir det mer uppdatering på resedagboken, där användarnamnet är Soofie85.
Ska försöka uppdatera lite här också men som sagt, mest på resedagboken.
Ha det så bra o önska oss lycka till!!
Puss o Kram


Jag vet vad vi gör, vi stoppar huvudet i sanden!


Tack vare alkoholen

Du inger mod.
Du skänker lugn.
Du får pryda att bada näck,
Och främlingar att bilda hög.
Du ger minnen för livet.
När vi blir förälskade får du oss att göra nåt åt det.
Du gör tungsinta lättsamma.
Du får den som egentligen vill säga nej, att säga ja.
Människor tappar omdömet pga dig.
Kollegor blir flåsade i örat.
Förtroenden blir svikna.
Du ligger bakom drunkningsolyckor och slagsmål.
Du splitrar familjer.
Du påverkar de som ännu inte föds.
Du är med vid våldtäkter och bilolyckor...



Allt är klart!

Idag har jag handlat det sista och växlat pengar!!
Så nu har jag bara packningen kvar...det gör jag på måndag!
Såååååååå skönt det känns att vi snart är där.
På lördag blir det fest och utgång med vänner! Det blir trevligt....sakna oss inte för mkt ;)
Puss


En snabbis

Slänger in ett snabbt inlägg här innan jag åker till jobbet. Börjar om 50 min...slutar 15 så är en kort dag. Skönt det. Jobbade mitt sista kvällspass igår....hatar kvällar, men nu är det över! Yes!!!
Idag fyller min kära farmor 90 år.....90 år!! Fatta det....då är man gammal! Och jag som säger att jag börjar känna mig gammal...haha!
Sen ska jag organisera mina flyttlådor lite och köra iväg dom till det ställe där dom ska förvaras under min utlandsvistelse. Tack snälla Niklas!!
Sen händer det nog inte så mkt mer....ska förstås åka till farmor o säga grattis men det tar juh inte så lång tid. Hon ska ha kalas på lördag så det blir att umgås lite mer då. Med alla andra tanter o farbröder haha!!
Ne nu måste jag gå o borsta tänderna.

Ha en bra dag!!

Puss

Ännu en kanin har hoppat ur boet



Ja man kan alltså läsa idag på aftonbladet att även Kendra har lämnat Hefner....oj oj oj...vad ska det nu komma in för nya blondiesar =) Haha....ska inte han dö snart förresten??
Men jag måste ju säga att han är lite rolig att se på....kollade på Playboy Mansion förut när det gick på tv och det kunde juh vara lite underhållande.
Men nu har han bara 1 kvar av dessa tre....stackars gubbe!

Personlighetstest

Gjorde ett personlighetstest på nätet, detta blev mitt resultat:

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.




Religionslärare?? Haha....är nog inte riktigt mitt ämne.
Annars så stämde en del av det iaf...

Testa du med HÄR


Kunder!

Då va fredagens jobb äntligen över...har gått sjukt segt idag!! Hatar verkligen fredagkvällarna man jobbar. Som tur är så va det sista....o så har jag bara ett kvällspass kvar på måndag. Skönt!
Alltså seriöst, hur trevligt är det att stå i kassan o försöka le o va trevlig när kunden är så ofräsch och luktar som jag vet inte vad..man kan fan inte andas ibland alltså när vissa kunder kommer. Har folk ingen självuppfattning??!! O alltid så är det så att dom kunder som verkligen ska säga någonting jätte nära ansiktet har en jävligt äcklig andedräkt??!! Åhhh....jag får panik på sånt!! Jag kommer inte sakna det!
Men vi har en jättesöt liten farbror som brukar va inne och den här veckan har han nog varit inne varje dag. Han är så jävla söt alltså o varje gång han kommer till kassan säger han: - Men är du här idag? Va kul o se dig!
Tillomed när jag va där på min lediga dag igår så sa han så haha....
Det är en farbror som man blir glad av =) Tack för alla såna kunder som gör ens dag till en bättre!
I love them!

Nu blir det duschen och sen se vem som åker ut ur idol...

Puss

Ja, Tessan.....UMGÅS  ;)

Jag har äntligen en plan!!

Som många vet så tycker jag inte att det är så jätte kul på mitt jobb längre...har länge velat ha något annat men i den här stan så är det inte så lätt och sen när vi bestämde oss för att resa iväg så blev jag juh tvungen till att vara tjänstledig. Och det är inte så populärt om man skulle börja på nytt jobb...så då blev jag kvar ett tag till!
Jag är tjänstledig till sista februari och kommer alltså att gå på mitt schema igen 1 mars.
MEN!
Jag vill något annat...jag har hittat något annat som jag vill göra....som börjar med en ansökan...som sedan går vidare till intervju...som går vidare till utbildning..och sen till jobb.
Vad det är vill jag inte skriva än eftersom jag inte vet om det blir av eller om jag ens kommer gå vidare till utbildningen.
Gör jag inte det så blir jag kvar på mitt gamla jobb ett tag till.
Men det känns skönt iaf att man har tankar och drömmar på annat håll nu....det ljusar upp vardagen just nu =)




Snart.....

Det sista är beställt!

Nu har jag verkligen handlat allt som jag måste ha med mig...känns så skönt!!
Beställde dessa böcker idag:



Är det någon som läst någon av dessa??

Och så lyckades jag övertala pappa till att köpa dessa...



Tack snälla pappa!!
Är juh inte så jätte billigt med linser...vill inte hålla på med mina månadslinser där borta o hålla på o rengöra o sånt....så då är det skönare med endagslinser. Fanns 90-pack så det kommer juh räcka =) Kommer ha mina nuvarande oktober ut o så ska jag ha med ett par månadslinser till februari sen...om jag inte köper fler där, det ska tydligen va rätt billigt. Skönt som fan att bara sätta in nya på morgonen och sen slänga iväg dom!

Så nu är jag redo att åka!! Äntligen!!!! Nu är alla pusselbitar på plats!

Dygnet har för några timmar!

Ibland känns det verkligen som det. Som idag tillexempel. Jag hade massor att göra...lr massor men jag skulle ringa handels o säga upp mitt medlemsskap, ringa valutakortet o säga upp det för jag inte har någon använding av det längre, åka till returpunkten o slänga skräp, åka till farmor, åka till maxi med Tessan, och fika med Sofie o Linnea.
Det här är vad jag gjorde:
Åkte till Media Markt, med Tessan.
Fikade med Sofie och Linnea.
Åkte till Media Markt med Tessan.

3 saker varav det ända jag planerat va fika...
anledningen till att vi åkte en gång till till Media Markt va att datorsladden som Tessan köpte inte var komplett...så hon fick en ny som ändå inte verkar funka så hon måste tillbaka med den ändå. Är inte sånt irriterande?? Han VISSTE att den fungerade......inte till Tessans HP dator iaf...det är juh konstigt.

Nu är det Criminal Minds....o sen blir det nog sova. Jobbar 12-20.15 imorn men måste upp o ringa handels o valutakortet haha. Och sen, om jag hinner så åker jag förbi reurpunkten innan jobbet. Är nästan på vägen ändå.

Och efter jobbet ska jag iväg...till någon.....och umgås.........va ett tag sen.

Puss


Tackar!

Tack för hjälpen Cicci =)

Oroligheter i Thailand

Det känns ju lite sådär måste man väl säga. Men än så länge så avråder dom bara att man inte ska vara bland stora folkmassor och demostrationer. Dom är visst inte helt nöjda med premiärministern....trött man blir. Alltid ska det va nåt. Men som sagt så får man hoppas på att det lugnar sig. Är i Bangkok det pågår och där har vi inte tänkt o vara så många dagar men man vill gärna våga sig ut. Det kan juh ändra sig rätt mkt på 2 veckor också.


Kan någon fixa en roligare blogg åt mig??!!

Snälla?
Den ser så tråkigt ut tycker jag....vill att den ska bli lite mer personlig men jag kan verkligen inte det här med hur man ändrar och allt sånt....tycker det verkar svårt.
Hjälp? Någon?

Hur glad blir man inte?

Igår så skulle jag kolla på den där neccesären jag fick från kick´s hur den såg ut inuti o så för jag kollade inte det när jag fick den. Och vad ligger det i om inte massa gratisprover?? Haha, det blev jag lite glad över, iaf när man inte vet om det o så upptäcker man sånt. I denna låg det shampoo och balsam från Björn Axen, Paris Hilton parfym, en rougeborste, och två krämer från Lumene. Så nu ska det provas =)
Måste också lägga ut bild på mössan o neccesären jag köpte på Åhléns...så söta =)
Kan juh användas som en partyväska också men jag kommer att ha smink i den.



Shopping med mamma!

Idag har jag varit o shoppat med mamma på stan....hon fick agera plånbok =) Det tycker vi om!
Nej men när jag fyllde år i somras så lovade hon mig en väska tills vi ska åka iväg nu men jag ordnade så jag kunde låne en istället så nu fickhon betala lite andra grejer som jag behöver ha med mig på resan....bla dessa saker:


En dagkräm med solskyddsfaktor 30...mot känslig hud.
Fick hjälp av en säljare inne på kicks och hon rekomenderade denna för min känsliga hud i ansiktet som blir typ helt förstört om jag är utomlands...o vi kommer juh va mkt i solen så. Hoppas att den hjälper =) Lite dyr bara men lätt värt pengarna om den är så bra som hon sa!!



Även dessa två saker har jag låtit mamma köpa till mig. Förvaringspåsar att ha småsaker i....perfekt! Och sen en ögonmask så jag kan sova riktigt gott på flyget!! =)

O så blev det ett par mysbyxor från BikBok, svarta som jag ska ha att åka i, underkläder från Vila, Neccesär från Åhléns....jätte fin lila! Den ska jag ha lite smink i...och sen köpte jag en mössa där också, en svart med en liten rosett, måste ha en tills jag kommer hem! Fick även en lite större neccesär på Kick´s när jag köpte den där krämen. Den ska jag ha lite hygienartiklar i. Hade annars behövt köpt en sån men nu slapp jag! Ett linne från hm och ett ROSA BAND blev det med....det va nog allt.

Imorn har jag sovmorgon, börjar kl 15....skönt!! Har huvudvärk för jag är så trött. Så ska jag till Niklas efter jobbet o hjälpa honom att baka morotskaka, gott gott. Han ska ha med till jobbet på torsdag för han fyller år....tyvärr är jag ledig då så jag missar kakan men hoppas på att få en bit imorn ändå ;)

Nu ska jag dricka lite te och äta nybakade hallonmuffins.

Puss

10 dagar kvar!!

Nu har jag bara 10 dagar kvar att jobba....hur sjukt är det inte?? Tiden går så jävla fort alltså, fattar inte att det snart är dags att åka mot arlanda o ut i världen och bara ha det bra o leva livet!! Älskar tanken, o kommer att älska äventyret också.
Veckan som kommer, kommer nog va seg, jobbar helgen o är bara ledig på torsdag....3 kvällar också, det är lite segt faktiskt. men men, man har juh tid att vila upp sig sen!!
Helgen har varit lugn, hoppade in o jobba extra i lördags, va faktiskt rätt mkt folk fram till halv 4...det är inte så ofta för en lördag, brukar dö ut vid 2 tiden. Städade o greja på kvällen för pappa kom hem tidigt imorse från Turkiet så det va juh tvunget att se hyfsat snyggt ut iaf =)
Idag sov jag rätt länge....sjukt skönt.
Va på stan en sväng med Niklas, lämnade tillbaka ett linne bla och letade efter mössa!
Ja jag vet, vad ska jag med mössa till när jag åker iväg om 2 veckor?? Jag kommer juh hem i februari och inte fan är det vår då!! Så då behövs det en. Hittade en söt på åhléns, en svart med en liten rosett på så den blir nog inhandlad på tisdag när jag ska på stan med mamma o shoppa lite andra saker till resan.
Sen är det bara att dra....färdigvaccinerade är vi också!! Bara försäkring kvar men det fixas imorn!!

Pussssss


Expect Miracles!!



Den här har jag beställt idag....kunde bara inte låta bli.
Det står EXPECT MIRACLES på.

Let me fall...

It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all
Wasn't I supposed to be someone
Who can face the things that I've been running from...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground

And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I've become much too good at being invincible
I'm an expert at play it safe, and keep it cool
But I swear this isn't who I'm meant to be
I refuse to let my life roll all over me...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I wanna be somebody
I, I wanna be somebody
I wanna be somebody
I, I wanna be somebody who can face the things that I've been running from

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground

And if I
Cry a little
Die a little
At least I know I lived...

It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all

Bara ett till..

Okej, lite bilder blir det också för att göra det hela roligare. Är från förra helgen...







DET ÄR VI SOM ÄR FESTEN!!!


Du är sååååå söt min ängel!! Love!!

Top Model / Grey´s

Föresten, vem vann Top model???

Missa juh det eftersom vi hade öppet längre idag...PLUS att jag missade säsongsprämiären av Grey´s!!! Gahh.....fan.
Var det någon som såg det? Va det bra?
Men det är repris på söndag som tur är. Påminelsen är inlagd.Punkt.

Nu är jag en sån där dålig människa igen!

Ja ja ja, jag vet..jag är en DÅLIG människa som ibland verkligen inte orkar blogga. Jag har väl helt enkelt inget att säga för tillfället varje gång jag tänkt att jag ska skriva nåt.
Och egentligen så har jag väl inte nåt spec o skriva nu heller men måste uppdatera lite =)
Har väl egentligen inte hänt så mkt sen sist..inget intressant iaf.
Jobbade helgen som va, hamnade på hugo i lördags, va trevligt men kände mig inte så fräsch på söndagen tyvärr.
I måndags va en "fixar" dag. Jag va hos polisen och skulle fixa pass av den anledningen att jag ser sjukt konstig ut på mitt...men hon tyckte abslout inte att jag skulle lägga 400 kr på ett nytt pass för hon tyckte minsann att det va ett bra kort o hit o dit. Så jag gick därifrån utan något nytt pass....
Sen va jag på stan med Niklas o gick omkring lite o käka lunch på paus, där har dom väldigt god sallad...ja man skulle nästan kunna säga att den knullar i mun!
Sen åkte jag hem en sväng, tvätta o styrde lite o sen till stan igen.....för att träffa Tessan och ta de sista sprutorna innan vi åker. Tessan behövde bara ta 1 spruta för hon kom på att hon redan tagit den ena när hon va i Ghana. Haha du är så yr lilla gumman. Men 2 st blev det för mig iaf och jag känner fortf av det i armen. Men har nog gått över tills imorn.
Idag har vi haft vipkväll på jobbet.....stängde 22. Segt som fan med tanke på att jag började 12 och sen börjar jag 9 imorn bitti igen...så egentligen borde jag ligga i sängen nu...men men.
Imorn jobbar jag bara 9-14...sen ska jag iväg på en grej vid 15 och jag hoppas på det bästa!!
Sen är jag egentligen ledig fre-sön men Anna fråga om jag ville jobba åt henne på lördag så det ska jag göra. Är lika bra att jobba så mkt som möjligt nu innan jag slutar.




Snart drar vi!! Jag jobbar 2 veckor till bara, och jag längtar som bara den!!!
Idag borde det alltså vara 21 dagar kvar eftersom vi åker 21 oktober =)
Gahhh...man börjar känna att det närmar sig nu men samtidigt så känns det så overkligt på nåt sätt.
Kan inte fatta att vi faktiskt kommer iväg på den här resan....många va skeptiska till att det skulle bli av....och nu åker vi snart!! Helt sjukt. Vara ute o resa i 4 månader!! Slippa kylan och allt sånt här hemma i sverige. Åhhhh jag vill NU!!!
Tiden kommer säkert gå sjukt fort där borta så man får väl ta vara på tiden så gott det går!

Nu vill mina ögon inte vara vakna längre....gonatt

RSS 2.0