Första riktiga semesterdagen

Ja jag började väl egentligen i torsdags eftermiddag men dom kunde juh fortfarande ringa efter mig, men idag minsann så är det första dagen =)
Va jätte fint väder imorse när jag gick upp men när jag o Tessan väl kom till gransjönäs badet så va det väldigt molning o lite kallt....
Jocke va på plats med sina kompisar o försökte få oss att bada men icke...va lite för kallt i luften för det =)
Sen helt plötsligt så dök knatte, fnatte o tjatte upp....dvs Kalle, Vicktor o Frigge. (Frigge fick vikariera för Hägglund för dagen) Så vi umgick lite med dom o sen tog vi vårat pick o pack o åkte hem när det började åska.
På vägen hem från bilen så kom regnet till slut....tur att jag nästan va hemma då!!
Sen nu på kvällen har jag varit o fikat med gravida Ida =) Va väldigt trevligt...måste göras lite oftare....men är juh så när båda jobbar o har annat omkring sig. O snart får du juh en liten bebis också...lr i september men tiden går fort!!
Hoppas att allt går bra...
Snart kommer min Tess till mig och så ska vi dricka lite o sen ska vi kanske till Knatte, Fnatte o Tjatte =) (utan vikarien tror jag, nu är det den riktiga)
Sandra har åkt norr ut i landet till Leksand....hem till Jensa. Hoppas på att ni har bättre väder än vi, för här är skit för tillfället.
Ses inte nu på 3 veckor för jag åker innan hon kommer hem..
Katten har blivit sjuk också. Han bara ligger, inte äter, inte dricker. Han vill inte leka lr någonting. Man kan lyfta upp honom så hänger han typ bara....stackars. Han har legat på samma ställe i soffan sen igår förmiddag. Sandra skulle ringa veterinären så får vi se vad han säger...
Imorn är det en ny dag..så måste jag ta tag i att lägga in musik på nya ipoden. Funkade inte på den här datorn, va tvungen att ladda ner en nyare version...så åker till mamma o fixar imorn. Måste ha musik juh tills på lördag!!
Sen pratade jag o Camilla om att ses också så får väl se hur det blir med det.

Puss o Kram skumbanan

SEMESTER!!!

Äntligen, Äntligen har jag semester....så som jag längtat!!!
Idag ska jag o Jocke iväg o ta kort på oss, för pappa ville ha ett kort på oss tillsammans när han fyller år...så ska ta det o den beställa en canvastavla. Tror det blir i svartvitt också. Kan nog bli bra =)
Igår beställde jag en ny ipod, med gravering också!!
O så kom den redan idag, men jag va inte hemma eftersom jag jobba så dom kommer imorn igen.....Väldigt glad över att ha köpt en ny =)
Rosa är den så klart o här kommer bilder...




                                         

Det jag har graverat in är alltså Make My Day.


O sen till en helt annan sak....blir så förbannad när man ringer till företag o dom inte är ett dugg jävla hjälpsamma.
Ringde till budfirman som levererar min ipod för att fråga när dom kommer imorn, känns inte så skoj om dom kommer vid 8 o så är man inte hemma. lr att man är hemma 8 o dom kommer vid 12....o så fick jag svaret. "Dom kommer vid ungeför samma tid imorn" Jo, nu står det på lappen dom lämna att dom va där 12.20 men sen är det även överstrucket där det står att dom kommer vid samma tid imorn.....vem ska man lita på?? Lappen lr telefonisten?

Sen hade jag även fått ett kravbrev från ikano för att jag inte betalat på glasögonmagasiet....ehh...jag har inte ens handlat där sen 5 månader sen när jag köpte nya linser...o då fick jag också ett sånt fast jag inte ens fått nån vanlig räkning. Blir så jävla trött!! Men den killen va iaf trevlig i telefonen. Han kunde inte se varför jag fått hem nåt sånt och även att jag hade betalat in sist...så det va juh inte så gammalt iaf.
Så imorn ska jag ner dit men mamma för hon ska kolla på glasögon, o efter det ska vi till Harrys o äta o dricka lite =) Hoppas vädret är bra bara!!
Nu ska jag göra mig i ordning inför fotot!
Hej så länge!


3 dagar kvar!!

Tills jag går på semester i 3 ½ vecka..ska bli så underbart skönt!!
Blir kroatien i 2 veckor med pappa o Jocke. Roligt som fan ska det bli!! Skönt att komma bort o veta att man har fint väder också!!!
Här kommer lite bilder från bröllopet...


Så fina ni är!!

----------------

Trevligt att du ringde idag..... =)
 PUSS

RSS 2.0