Jag och söta Maja!

Jag har världens sötaste kusinbarn =)
I helgen kommer jag och kramas igen!

Underbar midsommarhelg!

Jaha då var årets midsommar helg över för den här gången. Har haft det helt fantastiskt!
Fredagen jobbade jag först till kvart över tre och sen åkte jag och Fredrik direkt till Hasseludden, Yasuragi. Helt fantastiskt var det där, så skönt att få koppla av och ta hand om sig själv och varandra! Stannade där en natt och vi badade och hade mysigt, åt god mat och frukost =)
Lördagens väder var inte direkt det bästa, regnet stod som spön i backen så när vi hade checkat ut så var vi kvar där ett tag och fikade och myste! Sen tog vi 15.15 båten ut till Sandhamn och när vi kom dit så kom även det fina vädret dit! Så skönt! Kvällen spenderades först hos Carro med grillning på stranden...väldigt trevligt!
Sen var vi ute vilket också var lyckat!
Söndagens väder tog vi vara på, blå himmel och sol!!! Låg på stranden ett tag efter en skön sovmorgon och sen åkte vi hem vid fem.
Helgen har helt enkelt varit fantstiskt underbar!!!
Love/S




Nybliven Stockholmstjej...lr Bromma tjej kanske jag ska säga!

Har varit sjukt dålig på att blogga...man tappar liksom lusten på nåt sätt.
Vad har hänt då?
Jag har flyttat norr ut från Norrköping till Stockholm och blivit storstadstjej!
Det känns helt fantastiskt att äntligen få bo tillsammans med sin kärlek!!
Dock så saknar jag ju så klart mina älskade vänner, men det är tur att det inte är så långt att åka.
Åker ner imorn för att stanna i 2 dagar och sen hem igen lördag morgon och då ska minsann jag se Viktoria och Daniels bröllop!! Det kommer att följas på tv´n, och helst av allt hade jag nog velat åka in till stan o vinkat lite snyggt åt som men det var verkligen inte populärt hos Fredrik haha.
Så jag får nöja mig med att sitta bänkad framför tv´n och bäst är väl det förresten, det kommer förmodligen vara kaos överallt!
Jag hade en sån sjuk dröm inatt...jag drömde att jag cyklade från Norrköping till Stockholm och jag skulle hinna till jobbet....vilket jag verkligen inte gjorde! Hur sjukt?? Jag skulle ju aldrig få för mig att cykla den lååååånga biten!
Love!

RSS 2.0